Skip til indhold

Smukke lykønskningskort

personliggør gaven

Specialiteter og lækkerier

fra de bedste danske producenter

Firmagaver

I vælger indholdet - vi sørger for resten

Sådan bygger du selv en gave

nemmere bliver det ikke

1. indhold

Tryk på knappen 'sammensæt en gave' i menuen øverst på siden og se vores store produktudvalg. Vælg det perfekte indhold til gaven blandt vores mange kategorier.

2. indpakning

Når din ordreværdi overstiger 200 kr. får du automatisk adgang til valg af gratis gaveindpakning. Tryk på knappen 'Gå til gaveindpakning' og vælg hvordan gaven skal pakkes.

3. personlig hilsen

Når du går videre præsenteres du for vores store udvalg af lykønskningskort. Vælg din favorit og skriv en personlig hilsen i tekstfeltet. Vi printer kortet og vedlægger i gaven.

4. levering

Til slut kan du vælge, om gaven skal sendes direkte til gavemodtageren, eller om du ønsker gaven sendt til dig. Indtast dine oplysninger og godkend betaling.

Forkælelse til hele familien

FAQ

Hvordan sammensætter jeg en gave?

Hvis du ønsker at sammensætte en gave med flere forskellige elementer og lækkerier, kan du frit vælge mellem alle varer på webshoppen. Læg blot alle varerne i kurven, og når din ordreværdi er over 200 kr., får du automatisk mulighed for at vælge hvordan gaven skal indpakkes. Tryk blot på knappen 'Vælg gaveindpakning' og følg herefter instruktionerne.

Hvornår bliver min ordre afsendt?

Hvis du bestiller inden kl. 13. på hverdage bliver din ordre pakket og afsendt samme dag. Bestiller du efter kl. 13 eller i weekenden, bliver din ordre afsendt næste hverdag.

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden er typisk én hverdag fra afsendelsesdagen. Alle vores pakker leveres med PostNord, som leverer 95% af vores pakker hverdag-til-hverdag. Der kan dog være forlænget leveringstid ved højtider som jul og påske.

Jeg har et andet spørgsmål - hvor kan jeg finde svar?

Vi har en udvidet FAQ i bunden af vores hjemmeside, hvor de fleste typiske spørgsmål er besvaret. Tryk HER og gå direkte til vores FAQ. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf. 32 23 55 66 eller via mail til kontakt@gaestus.dk.

Se de fine nyheder fra

Koustrup & Co

Koustrup & Co

Koustrup & Co er en dansk familieejet designvirksomhed, der har en stor interesse for dyr, planter og miljø. Naturens elementer dekorere således både servietter, notesbøger, viskestykker og fine tasker.

Bl.a. findes der produkter indenfor den smukke Flora Danica serie, mens Jim Lyngvilds design også er at finde i de dekorative 'Garden Flower' produkter.

Shop Koustrup & Co

Vores kunder siger

Dejlig nem hjemmeside, meget fine produkter - både hvis man vælger selv eller en af deres i forvejen sammensatte kurve. Derudover er der hurtig levering. Det er nok 4. gang at jeg bestiller derfra og har altid været tilfreds.

Karoline, 2024

Simpelthen det fineste koncept. Nemt, flot og personligt. Udvalget af produkter er helt vildt og unikt. Mulighederne er mange og leveringen er hurtig.
Både som privatkunde og erhvervskunde, er jeg fuldt ud tilfreds med gaestus.

Emilie, 2024

Stor ros herfra!
Bestilte i går eftermiddags en barselskurv til min veninde. Den blev leveret i morges ved hendes dør og den er pakket så fint ind med håndskrevet kort.
Virkelig nemt og super service!

Sarah, 2024

Rigtig god oplevelse at handle hos Gaestus! Hurtig levering og fin værdi for pengene 💗 Kan klart anbefales!

Camilla, 2024

Lækre produkter i en æstetisk indpakning og med et personligt, håndskrevet kort 🤎 Hurtig levering. 10/10 stjerner 🤩

Mette, 2024

Jeg har nogle gange efterhånden handlet hos gaestus og er meget tilfreds. Jeg kan sammensætte en gavepakke efter eget valg ved at vælge blandt mange udmærkede småting, spiselige/drikkelige såvel som i mere blivende form. Indpakningen følger med i prisen, og leveringen sker hurtigt og præcist. Og så er den samlede pris for produktet meget rimelig i sammenligning med andre, mere færdiglavede gaveløsninger.

Marianne, 2023

Firmagaver

Sammensæt selv

Vælg de perfekte lækkerier til jeres medarbejdere. Vi er specialister indenfor skræddersyede firmagaver, hvor jeres ønsker bliver imødekommet indenfor rammerne af jeres budget.

Bestil nemt online eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Se mere